Me kaikki muututaan EP

Tästä tuli omituinen vuosi, ”kiitos” koronan. Keikat meni, ne vähäisetkin. Treenikämpän ovi pidettiin turvallisuussyistä kiinni. Onneksi voi aina tehdä musiikkia. Uusi EP ”Me kaikki muututaan” on viiden biisin pläjäytys ja tilinteko siitä, miltä Nuorisopalatsi kuulostaa nyt. Kaikki biisit syntyivät ja äänitettiin kesällä 2020. Tämä omituinen vuosi heijastuu musiikkiin, mutta ei EP pelkästään tähän hetkeen keskity.

Kannen hehkeästä taiteesta vastaa valokuvaajana tunnettu Tommi Anttonen. EP:n tuotannosta vastasi Nuorisopalatsi ja sen masteroinnin teki Jarno Alho.

Voit kuunnella koko EP:n alla. Tässä myös Spotify-linkki, mutta EP löytyy myös kaikista muista suoratoistopalveluista: https://open.spotify.com/album/5t74xsSFa5fvvq6fbzsc0M

Nimibiisi ”Me kaikki muututaan” kertoo siitä, kun huomaa olevansa erilainen kuin ennen. Me muutumme, kun opimme ja koemme uutta. Pitää vain uskaltaa sukeltaa ja elää uutta elämää.

Me kaikki muututaan

Singlenäkin julkaistu ”Nöyrä kuin kivi ”on suoraviivainen pop-ralli, joka kehottaa olemaan välittämättä kaikesta. Aika kulkee ja omituiset tapahtumat tulevat vastaan, mutta vapahtajaa ja vallankumousta ei näy.

Nöyrä kuin kivi

”Varjoihin, suudelmiin” on hidas voimaballadi, jonka sanomana on tässä hetkessä oleminen ja onnen huomaaminen.

Varjoihin, suudelmiin

”Noitaympyrää” on kannanottomme ajankohtaisiin tapahtumiin ja eräiden tunnettujen henkilöiden psykopaattiseen kyvyttömyyteen kohdata tunteita. Terveisiä vaan rapakon taa.

Noitaympyrää

”Power popin räminää” on tiukkaa rokkia. Laulun päähenkilö toteaa inhoavansa turhaa narinaa. On parempi keskittyä power popin jauhantaan. Vaikka turhaa vaivaa sekin on. Mutta hei, se on power pop, eikä mikään stop!

Power popin räminää

Tähän sitten joku kuva Nuorisopalatsista:

Kuuntele muuta Nuorisopalatsin tuotantoa esim. Spotifyssä: