Ääretön piste, single

Nuorisopalatsin uusi single on nimeltään Ääretön piste. Se on ensimmäinen single keväällä 2024 ilmestyvältä bändin neljänneltä albumilta Lauluja avaruudesta. Sen julkaisee Hiljaiset levyt. Alla on linkit singlen kuunteluun ja esim. radiosoittoon lataamiseen.

Ääretön piste on loitsu, joka koostuu pääasiassa epätosista lauseista. Siinä ei ole kertosäettä eikä toistuvaa ylätason rakennetta ennen lopun kiertoa. Siinä on yksi kitara ja yksi basso. Varsinaisesti siinä on yksi sointu, Am7, joka tosin purkautuu pariin otteeseen sivulle ja taakse. Jos jokin tästä pitää tulla mieleen, niin ehkä Killing Joke ja muut vastaavat post-punk -viritykset.

Loitsuna Ääretön piste kertoo mahdottomasta maailmasta ja se sijoittuu albumin teeman mukaisesti avaruuteen. Jotta ratkaisisimme ongelmamme, meidän pitää pystyä tekemään mahdottomia asioita. Emme voi jäädä niin kutsutun järkemme ja arkitodellisuutemme armoille.

Kuuntele Ääretön piste tässä. Striimattavaksi se tulee 8.12.2023

Biisi on Kari Smolanderin sävellys ja sanoitus ja sen on tuottanut ja äänittänyt Nuorisopalatsi kesällä 2023. Masteroinnin on tehnyt Jarno Alho.

Kirjoita ajatuksesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.