Kuuntele Nuorisopalatsia

Poppari, Jyväskylä, 10.11.2018

Kuuntele Nuorisopalatsia. Kaikki tähän asti julkaistu materiaali löytyy kaikista suoratoistopalveluista ja ennen kesää 2020 julkaistut 10 singleä löytyvät YouTubesta avoimena. Tässä linkki Spotify-profiiliimme ja YouTube-soittolistaan.

Voit kuunnella EP:mme Me kaikki muututaan sen omalla sivullaan.

Spotifyn ja muiden suoratoistojen äänenlaatu on tietenkin ylivertainen YouTubeen nähden, jos vain olet muistanut asettaa sen kohdalleen. Lisäksi suoratoistot ainakin teoriassa maksavat jotakin artistille, toisin kuin YouTube (käytännössä). Alla linkit kaikkiin tärkeimpiin paikkoihin, joista musiikkiamme löytyy, mukaan lukien YouTube.

Spotify

YouTube

YouTubessa on ilman mainoksia vain pieni valikoima musiikkiamme. Tästä YouTube-soittolistasta löytyvät kaikki julkaisemamme singlet:

Singlet Youtubessa

Lisäksi YouTube Music -palvelusta löytyy sekä Seitsemäs kuningaskunta että Pyörre, mutta siellä saat myös mainoksia kuunneltavaksi, ellei sinulla ole sopimusta. Kuuntele silti Nuorisopalatsia.

Muut suoratoistopalvelut

Tässä koko joukko muita palveluita, joista sama musa löytyy. Nämä ovat vähän harvemmin käytössä Suomessa. On myös muitakin kummallisia palveluita, joissa emme vielä tiedä musiikkiamme olevan. Nämäkin ovat ehdottomasti parempia kaikkien kannalta kuin YouTube, joka ei todellakaan tilitä mitään. Google Playstä, Applelta ja Amazonista voit myös ostaa albumin tai biisejä mp3-muodossa.

Apple MusicArtistisivu Apple Musicissa
Google PlayGet it on Google Play
TidalArtistisivu Tidalissa
DeezerArtistisivu Deezerissä
AmazonArtistisivu Amazonissa
AnghamiArtistisivu Anghamissa

Peura, Pyörre ja Seitsemäs kuningaskunta CD:nä

Kaikki albumimme voit hankkia myös CD-muodossa. Ne löytyvät vaikkapa Levykauppa Äxästä tai Hiljaisilta levyiltä. Kätevimmin, halvimmalla ja nopeimmin ostat ne meiltä suoraan. Lähetä sähköpostia osoitteeseen nplz@nuorisopalatsi.net.

Kirjoita ajatuksesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.