Pyörre/single – taustaa

Kuuntele Pyörre ja lue lyhyesti taustoista.

Rakkaus, viha ja pelko. Niistä syntyy pyörre, joka vie mukanaan, aina vaan syvemmälle, kunnes vihaan hukkuu. On tullut aika pistää tulppa pyörteeseen ja nousta sieltä ylös. Uusi singlemme ”Pyörre” ui syvälle tunteiden ristiaallokkoon ja muistuttaa, kuinka rakkaudella saa kaiken – ja aina. ”Pyörre” on kolmas singlemme 2020 alussa julkaistavalta samannimiseltä albumiltamme.

Kuuntele pyörre tässä:

Pyörre, kansikuva
Pyörre, kansikuva

Pyörre on bassovetoinen biisi, jossa kaikki muut himmailevat basson perässä. Siitä on olemassa muitakin versiota. Ensimmäinen versio Pyörteestä tehtiin jo 2006, mutta se oli hyvin erilainen. Oikeastaan vain kertosäe siirtyi sieltä tähän lopulliseen versioon. Toinen demo syntyi 2016 ja siinä oli jo lopullinen säkeistö ja kertosäe. Kokonaan lopullinen demoversio tehtiin 2018/2019 vuodenvaihteessa. Singlen äänitimme huhtikuussa 2019 ja julkaistava versio oli valmis kesällä.

Aikaisemmat singlemme tältä vuodelta (2019) voit kuunnella vaikka näiden linkkien kautta: Pelastutaan, Paluu 80-luvulle. Kaikki aikaisemmat biisimme löytyvät tietenkin vaikka Spotifystä.

Yksi vastaus artikkeliin “Pyörre/single – taustaa”

Kirjoita ajatuksesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.